Skapa kontakter via bloggen

office-620823_640Att driva en blogg ger dig som bloggare att uppleva massvis med saker bara du tar din blogg på allvar. Det är noga att man till exempel uppdaterar ofta, bjuder på en bra blogg och involverar dig i saker som tävlingar, evenemang m.m. som både andra bloggare samt bloggportaler anordnar. Att synas och höras är viktigt i bloggbranschen och genom att folk vet vem du och din blogg är så kommer du så småningom kunna göra och få massvis med upplevelser och andra saker tack vare din blogg.

Att nischa sig som bloggare är en snabbare väg till upptäckt. Är du nischad på en speciell sak som till exempel inredning, ishockey, styling etc. så vet du exakt vilka läsare du skall vända dig till och vilka som kommer gilla just din blogg. Gillar dem samma sak och gillar dem det du gör så har du garanterat återkommande läsare.

Att jobba med att blogga och inspirera andra människor kommer även ge dig möjlighet att träffa många nya ansikten. Både vänner, kanske framtida kollegor eller till och med din stora kärlek. Du kommer få chansen att jobba och lära känna människor som du aldrig lärt känna annars, vilket är något unikt och viktigt att ta vara på när man just jobbar inom detta arbetsområdet. Att skapa dessa kontakter kan senare innebära att du kan hålla i dessa evenemang, samarbetena och tävlingarna som vi förut nämnde. Det är mängder av bloggare som möts och blir jättebra vänner som sedan skapar något eget tillsammans. Exempel Tyra och Blondin Bella som förut hade en talkshow som gick på tv3. Det finns mängder av alternativ, det gäller bara att hitta det man själv vill göra och ägna sin tid åt. Har du till exempel en inredningsblogg kanske en inredningstidning vore ett bra projekt?

utöver att möta andra människor via bloggen så finns det ett flertal andra sätt att skapa nya kontakter över nätet. Om det är kärlek som du är ute efter så är ett tips att registrera dig på någon av de större datingsidorna för att finna de du söker. På www.datingsite.nu kan du läsa mer om några av de större sidorna på nätet.