Tjäna pengar på din blogg

Det är oerhört svårt att bli en känd och bra bloggare, vilket många tror är det som krävs för att man ska kunna tjäna pengar på sin blogg. Men så är inte fallet, tjäna pengar på sin blogg kan alla göra oavsett hur stor eller liten blogg du har.

Det finns massor av exempel på olika portaler där du kan bli medlem för att då kunna tjäna pengar på din blogg. Det får du för att du gör en gentjänst åt sajten som att till exempel marknadsföra den på din blogg via antingen ett inlägg med länkning till sajten eller genom en reklambanner etc. Det finns även en del portaler som endast sysslar med att ge ut uppdrag till bloggare, som dem innan fått av kunder men som görs på samma sätt.

För att tjäna det stora pengarna krävs det dock att man blir en av de större bloggarna, men det behöver inte innebära att man ska ge upp. Tänk efter, kanske har du något unikt som du gör eller tycker om som skulle göra att du kunde skapa denna stora och intressanta blogg?

Att spela spel är ett annat sätt att tjäna pengar på, även det över internet vissa gånger. Spel som innefattar pengar har ett gemensamt namn, nämligen hasardspel. Har du däremot aldrig spelat spel som går ut på att satsa pengar ska du vara lite försiktigt, speciellt om det handlar om större summor. Ett tips är att besöka http://www.spelalotto.se/ där du hittar tips på en mängd bra spel som med lite tur kan gör dig till miljonär. En annan sida där du även kan hitta de senaste resultaten för en mängd stora och kända spel från hela världen är http://www.lotton.nu/.